ANKETA | Na katerih spletnih medijih oglašujete?

ANKETA | Na katerih spletnih medijih oglašujete?

02.09.2016    |    Avtor: Maja Šorli Jakin

w3b_media_mediji

Skupaj naredimo nekaj za transparentnost slovenskega medijskega prostora! Vsem, ki na spletu zakupujete oglasni prostor, je jasno, da znajo biti podatki o dosegu in aktivnosti porabnikov pomanjkljivi ali morda celo zastareli. Ravno zato smo se v agenciji za digitalni marketing W3B odločili, da naredimo nekaj v tej smeri.

Jesen tako prinaša na področju medijskega zakupa spremembe. Pri W3B-ju bomo namreč svojo mrežo W3B.media razširili in poleg zakupa oglasnega prostora na lastnih portalih ponudili tudi zakup na najbolj obiskanih slovenskih portalih, in sicer po konkurenčnih cenah ter s transparentnimi ponudbami.

Medijsko načrtovanje je zahteven proces, ki od načrtovalca zahteva dobro poznavanje stanja in možnosti zakupa oglaševalskega prostora. Medijski načrtovalec si mora, preden začne pripravljati plan, odgovoriti na tri ključna vprašanja: kakšen je cilj kampanje, koliko porabnikov želi naročnik s kampanjo doseči ter s pomočjo katerega komunikacijskega kanala bo dosegel te porabnike. Na podlagi tega pa lahko določi okvirni proračun, potreben za realizacijo ciljev. V praksi pa je večkrat tako, da je proračun s strani naročnika oglaševanja že določen, včasih tudi smernice, na katerih medijih želi biti prisoten, zato je naloga načrtovalca to, da pri načrtovanju kampanje v plan vključi formate, ki bodo zagotovili realizacijo zastavljenih ciljev.

Da bi lahko vsi oglaševalci oglaševali na relevantnih in najbolj obiskanih medijih po najboljših cenah in imeli vsi medijski zakupniki najboljši vpogled na stanje na slovenskem spletu in možnosti, ki jih ta ponuja, smo v agenciji W3B pripravili kratko anketo o tem, na katerih spletnih medijih oglašujete oz. katere spletne medije vključujete v svoje medijske plane. Vabimo vas, da na strani w3b.media/anketa odgovorite na anketno vprašanje. Sodelovanje v anketi vam nudi tudi ekskluzivno možnost vpogleda v rezultate ankete še preden bodo ti javno predstavljeni.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani