Zasebnost in piškotki

Zasebnost in piškotki na spletni strani www.hashtag.si.

V kolikor bi želeli dodatne informacije ali imate kakšno vprašanje glede naše politike zasebnosti nas lahko kontaktirate prek elektronske pošte in sicer na naslovu
.

Na spletni strani www.hashtag.si cenimo zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti opisuje načine in tip informacij, ki jih spletno mesto www.hashtag.si pridobiva, zbira in obdeluje.

Podatki o obiskovalcih

Kot veliko drugih spletnih mest tudi www.hashtag.si beleži določene podatke o obiskovalcih spletnega mesta. Podatki kot so tip brskalnika, ponudnik internetnih storitev (ISP), datume in časovne okvire, ki se nanašajo na prihod in izhod iz našega spletnega mesta, različno beleženje klikov, ki analizirajo takšne in drugačne metrike niso v nikakršni povezavi z osebnimi podatki prek katerih bi bilo mogoče obiskovalca identificirati.

Uporabljamo tudi funkcijo anonymizeIp, ki obiskovalcem omogoča 100% anonimnost. Onemogočeno je tudi posredovanje podatkov tretjim osebam.

Dodatno anonimnost si lahko zagotovite tudi z uporabo vtičnika, ki ga dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Naziv Domena Namen Kategorija Trajanje
_ga hashtag.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 2 leti
_utma hashtag.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 2 leti
_utmb hashtag.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 1,5 ure
_utmc hashtag.si Parameter za statistiko Analitični piškotki Seja
_utmz hashtag.si Parameter za statistiko Analitični piškotki 1,5 leta

 

Piškotki oglaševalcev

Nekateri izmed naših oglaševalcev lahko uporabljajo piškotke. www.hashtag.si nima nadzora nad piškotki, ki jih uporabljajo oglaševalci.

Naziv Domena Namen Kategorija Trajanje
id doubleclick.net Parameter za statistiko Analitični piškotki 2 leti
test_cookie doubleclick.net Parameter za statistiko Analitični piškotki Seja
_drt_ doubleclick.net Parameter za statistiko Analitični piškotki Seja
NID google.com Parameter za statistiko Analitični piškotki 183 dni

 

Lahko pa si jih obiskovalci oz. uporabniki našega portala onemogočijo prek naslednjih povezav:

Oglaševalci uporabljajo piškotke za sledenje in merjenje uspešnosti njihovih oglaševalskih kampanj.

Posamezne politike zasebnosti oglaševalcev lahko najdete na njihovih uradnih straneh, prav tako informacije o podatkih, ki jih zbirajo. Politika zasebnosti spletnega mesta www.hashtag.si tako ne more vplivati na početje oglaševalcev.

Onemogočenje piškotkov

Če želite onemogočiti piškotke lahko to storite na vaših brskalnikih. O tem, kako to storiti si lahko preberete na uradnih straneh posameznega brskalnika.

V kolikor se s politiko zasebnosti spletne strani www.hashtag.si ne strinjate, vas prosimo, da takoj zapustite spletno stran, saj vam z nestrinjanjem uporaba strani ni dovoljena!

Velja od 26. 10. 2015