Agencijo W3B odslej vodi nova direktorica

Maja Šorli Jakin s septembrom prevzema mesto izvršne direktorice v agenciji W3B, dosedanji izvršni direktor Denis Jakin pa bo odslej skrbel za pridobivanje novih projektov in sodelavcev ter tako nadaljeval razvoj podjetja.

»Na izziv sem pripravljena. Veselim se, da bo moja vizija podjetja zaživela, in komaj čakam rezultate, ki jih bo sprememba prinesla. Po sedmih letih je čas za malce več ženske energije na samem vrhu podjetja,« o novem izzivu pravi Maja Šorli Jakin, ki je doslej vrsto let kot direktorica vsebin skrbela za vodenje projektov in stike z naročniki.

 »Agencija je tako po številu projektov kot tudi po številu zaposlenih presegla določen mejnik, zato sva se z Majo odločila za reorganizacijo strukture podjetja, ki bo omogočala boljši razvoj v naslednjih letih,« pa spremembo, ki sicer ni edina to jesen, pojasnjuje Denis Jakin. Več bodo predstavili prav kmalu.

W3B je več kot digital

Zgodba agencije W3B se je sicer začela na spletu, ko je leta 2007 Denis Jakin registriral domeno w3b.si, ustanovil podjetje in kot samozaposleni začel sodelovati v različnih projektih, povezanih s spletnim marketingom. V agencijo s svojimi podizvajalci in zaposlenimi se je podjetje začelo spreminjati leta 2012.

Danes v podjetju, ki ima sedež v centru Ljubljane, dela ekipa strokovnjakov z različnih področij, ki s kombinacijo znanj in izkušenj vsakemu projektu zagotavlja uspešnost, kar potrjujejo tudi številna mnenja naročnikov in študije primerov, ki jih agencija predstavlja na svoji spletni strani in profilih na družbenih omrežjih.

Agencija primarno ostaja osredotočena na storitve s področja digitalnega oglaševanja, vsebinskega marketinga ter optimizacije prisotnosti v spletnih iskalnikih (SEO) in analitiko, ob tem pa ekipa sočasno razvija in ponuja storitve tudi izven spletnega okolja, kot so oblikovanje in znamčenje, kreativna zasnova in medijski zakup.

W3B
W3Bhttps://www.w3b.si/
V agenciji W3B smo strokovnjaki za digitalni marketing in oglaševanje. Vaša digitalna marketinška agencija.

Naročite se na #hashtag e-novice!

* obvezno polje

Privolim, da lahko W3B, d.o.o. moje osebne podatke obdeluje za naslednje namene:

Enkrat mesečno prejmete e-novice. Dovolite, da vaš e-naslov uporabimo za pošiljanje e-novic skladno s pogoji varstva osebnih podatkov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Novo na #hashtag.si

Z več kot pol milijarde uporabnikov, ki vsak mesec obiščejo Pinterest, in osupljivimi 10 milijardami ustvarjenih boardov po vsem svetu, se lahko strinjamo, da je Pinterest postal glavno središče za iskanje navdiha. Sedaj pa je Pinterest svojim uporabnikom še...
Figma UI  Ena najbolj izpostavljenih tem letošnje konference je bila vpeljava umetne inteligence (v nadaljevanju UI) v orodje.  Samodejno ustvarjanje dizajna: z enostavnim vnosom besedila je mogoče ustvariti oz. generirati mockup uporabniškega vmesnika za spletno stran ali aplikacijo. Ta funkcija naj...
Razumeti moramo jezik UI (umetne inteligence) ...  Kako sploh UI deluje pri generiranju vsebin? V enostavnih besedah, umetna inteligenca deluje na osnovi obsežnih jezikovnih modelov, ki se učijo iz ogromnih količin podatkov. Ti modeli uporabljajo algoritme za analizo besedil in...