Denis Jakin član žirije 11. izvedbe konfrence DIGGIT

Na prihajajočem tekmovanju DIGGIT, ki velja za prestižno priznanje na področju digitalnih komunikacij, bo kot član žirije sodeloval Denis Jakin, direktor poslovnega razvoja v digitalni agenciji W3B. Njegova vloga bo ključna pri iskanju in nagrajevanju projektov, ki ne le sledijo trenutnim tržnim trendom, ampak tudi postavljajo nova merila v industriji.

Denis se pri svojem delu osredotoča na razširjanje poslovnih priložnosti podjetja. S svojo vizijo in znanjem vodi agencijo W3B k vstopu na nove trge ter uvajanju inovativnih marketinških rešitev. Prav tako nadzira raziskovalne in razvojne projekte, ki so ključni za tehnološko naprednost in konkurenčnost agencije.

Na letošnjem tekmovanju DIGGIT bo posebna pozornost namenjena projektom, ki ne le bogatijo digitalni prostor, ampak tudi prispevajo k njegovi čistosti in uporabnosti. V duhu trajnostnega razvoja in odgovornega oglaševanja bo žirija, v kateri bo svoje bogate izkušnje delil tudi Denis Jakin, iskala projekte, ki se izogibajo digitalnemu smetenju in zagotavljajo pozitiven prispevek k digitalni kulturi.

Denisova strokovnost in predanost inovativnosti bosta nedvomno pripomogli k visoki kakovosti izbora zmagovalnih del, kar bo še dodatno potrdilo Diggitovo vlogo kot enega izmed ključnih meril kakovosti v digitalnih komunikacijah.

11. konfreneca o prihodnosti DIGGIT bo letos potekala 9. maja.

W3B
W3Bhttps://www.w3b.si/
V agenciji W3B smo strokovnjaki za digitalni marketing in oglaševanje. Vaša digitalna marketinška agencija.

Naročite se na #hashtag e-novice!

* obvezno polje

Privolim, da lahko W3B, d.o.o. moje osebne podatke obdeluje za naslednje namene:

Enkrat mesečno prejmete e-novice. Dovolite, da vaš e-naslov uporabimo za pošiljanje e-novic skladno s pogoji varstva osebnih podatkov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Novo na #hashtag.si

Orodje je človekov podaljšek roke, s katerim lažje opravlja svoje delo. Kako uporabno je orodje, se kaže predvsem v načinu upravljanja in izkoriščanja le-tega pri uspešnosti izvajanja svojega dela. Ena od osrednjih nalog vodje projektov je (kot je že iz...
V svetu grafičnega oblikovanja, kjer kreativnost in tehnološki napredek tvorita neprestano dinamično tkivo, se pričakuje, da bo leto 2024 prineslo ključne spremembe in navdihujoče inovacije. Grafično oblikovanje ni več zgolj estetski element, temveč postaja trend in prepoznavnost blagovnih znamk....
Na zadnjem lanskem izobraževanju SOZ Akademije je Alex Turtschan, direktor inovacij v mednarodnem podjetju MediaPlus, predstavil prihodnost družbenih omrežij. Osredotočil se je predvsem na izzive, ki jih prinaša vzpon skritih družabnih omrežij. Podobno kot so platforme Web 2.0 pred leti...