Denis Jakin član žirije 11. izvedbe konfrence DIGGIT

Na prihajajočem tekmovanju DIGGIT, ki velja za prestižno priznanje na področju digitalnih komunikacij, bo kot član žirije sodeloval Denis Jakin, direktor poslovnega razvoja v digitalni agenciji W3B. Njegova vloga bo ključna pri iskanju in nagrajevanju projektov, ki ne le sledijo trenutnim tržnim trendom, ampak tudi postavljajo nova merila v industriji.

Denis se pri svojem delu osredotoča na razširjanje poslovnih priložnosti podjetja. S svojo vizijo in znanjem vodi agencijo W3B k vstopu na nove trge ter uvajanju inovativnih marketinških rešitev. Prav tako nadzira raziskovalne in razvojne projekte, ki so ključni za tehnološko naprednost in konkurenčnost agencije.

Na letošnjem tekmovanju DIGGIT bo posebna pozornost namenjena projektom, ki ne le bogatijo digitalni prostor, ampak tudi prispevajo k njegovi čistosti in uporabnosti. V duhu trajnostnega razvoja in odgovornega oglaševanja bo žirija, v kateri bo svoje bogate izkušnje delil tudi Denis Jakin, iskala projekte, ki se izogibajo digitalnemu smetenju in zagotavljajo pozitiven prispevek k digitalni kulturi.

Denisova strokovnost in predanost inovativnosti bosta nedvomno pripomogli k visoki kakovosti izbora zmagovalnih del, kar bo še dodatno potrdilo Diggitovo vlogo kot enega izmed ključnih meril kakovosti v digitalnih komunikacijah.

11. konfreneca o prihodnosti DIGGIT bo letos potekala 9. maja.

W3B
W3Bhttps://www.w3b.si/
V agenciji W3B smo strokovnjaki za digitalni marketing in oglaševanje. Vaša digitalna marketinška agencija.

Naročite se na #hashtag e-novice!

* obvezno polje

Privolim, da lahko W3B, d.o.o. moje osebne podatke obdeluje za naslednje namene:

Enkrat mesečno prejmete e-novice. Dovolite, da vaš e-naslov uporabimo za pošiljanje e-novic skladno s pogoji varstva osebnih podatkov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Novo na #hashtag.si

Z več kot pol milijarde uporabnikov, ki vsak mesec obiščejo Pinterest, in osupljivimi 10 milijardami ustvarjenih boardov po vsem svetu, se lahko strinjamo, da je Pinterest postal glavno središče za iskanje navdiha. Sedaj pa je Pinterest svojim uporabnikom še...
Figma UI  Ena najbolj izpostavljenih tem letošnje konference je bila vpeljava umetne inteligence (v nadaljevanju UI) v orodje.  Samodejno ustvarjanje dizajna: z enostavnim vnosom besedila je mogoče ustvariti oz. generirati mockup uporabniškega vmesnika za spletno stran ali aplikacijo. Ta funkcija naj...
Razumeti moramo jezik UI (umetne inteligence) ...  Kako sploh UI deluje pri generiranju vsebin? V enostavnih besedah, umetna inteligenca deluje na osnovi obsežnih jezikovnih modelov, ki se učijo iz ogromnih količin podatkov. Ti modeli uporabljajo algoritme za analizo besedil in...