DIMAQ izobraževanje digitalnega marketinga in certificiranja

Celostno poznavanje digitalnega marketinga je ključno za dolgoročni uspeh vsakega podjetja, ne glede na njegovo velikost in dejavnost. Slovenska podjetja se tega zavedajo, zato je med zaposlitvenimi oglasi čedalje več takih, ki iščejo »digitalce«. Da je pomanjkanje ustreznega kadra in znanja daleč največji problem, je izpostavljeno tudi v zadnjem IAB novičniku, kjer poudarjajo, da se je v lanskem letu, 69 % podjetij soočalo s težavami pri iskanju tovrstnega kadra. Medtem ko je letošnja raziskava spletnega IAB panela, pokazala, da ima kar 88 % slovenskih podjetij težave pri pridobivanju kadra na področju digitalnega marketinga.

Če ste med tistimi, ki ste že ujeli hitri tempo digitalnega marketinga in tako osvojili ustrezen nivo digitalnega znanja, potem sodite med ene bolj iskanih profilov na trgu dela dandanes.

Vsekakor pa je za vzdrževanje tega nivoja, potrebno kontinuirano izobraževanje, saj se spremembe na tem področju odvijajo zelo hitro. V kolikor pa tega znanja še niste osvojili oziroma bi ga radi osvežili, velja razmisliti o celovitem izobraževanju na področju digitalnega marketinga. Panožno združenje IAB Slovenija ponuja tovrstno izobraževanje od leta 2017. Gre za program DIMAQ, ki je edini celoviti mednarodni program izobraževanja, certificiranja in vseživljenjskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji.

DIMAQ izobraževanje ponuja celovit pregled 12 področij digitalnega marketinga, ki jih boste spoznavali pod vodstvom priznanih slovenskih strokovnjakov tega področja. Že ustaljena ekipa DIMAQ Master trenerjev vas bo v intenzivnem izobraževanju, ki bo tokrat potekalo po hibridnem modelu, vodila po aktualnem DIMAQ učnem načrtu, usklajenem z najvišjimi standardi mednarodnih določil izobraževanja. V petih, celodnevnih delavnicah, boste spoznali vse od osnov digitalnega marketinga, programatičnega zakupa, pa do spletne zakonodaje. Medtem ko boste v dveh krajših, eno-urnih spletnih delavicah, na praktičnih primerih, spoznali kako uspešno postaviti oglasno kampanjo v dveh večjih oglaševalskih platformah. Po zaključku izobraževanja, vas čaka strokovni izpit, ki ga morate uspešno opraviti, da bi pridobili mednarodno priznani naziv DIMAQ strokovnjak digitalnega marketinga.

DIMAQ izobraževanje

Ste pripravljeni na izziv? Od 10. do 22. novembra bo v »klopi« sedla že 17. generacija strokovnjakov, tako si rezervirajte svoje mesto tudi vi. Preberite si nekaj izjav zadovoljnih udeležencev preteklih generacij, preverite termine in izkorisitite 20 % Early Bird popust, na potrjene prijave do 30. septembra!

Več informacij o cenah in terminih dobite TUKAJ.

>>>INFORMATIVNE PRIJAVE ODPRTE >>>

Naročite se na #hashtag e-novice!

* obvezno polje

Privolim, da lahko W3B, d.o.o. moje osebne podatke obdeluje za naslednje namene:

Enkrat mesečno prejmete e-novice. Dovolite, da vaš e-naslov uporabimo za pošiljanje e-novic skladno s pogoji varstva osebnih podatkov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Novo na #hashtag.si

V dobi, ko so vsi dogodki, počitnice, druženja in celo obroki ovekovečeni na družbenih omrežjih, nas pogosto lahko obišče občutek, da nekaj pomembnega zamujamo ali da gre drugim bolje od nas. Pa so ti posamezniki tudi v resnici bolj...
Zagotovo ste že naleteli na ilustracije z gumijastimi okončinami živih barv, ki spremljajo animacije, oglase in še kaj bi se našlo. Če jih še niste, boste sedaj zagotovo bolj pozorni nanje. Gre za obuditev Corporate Memphis stila, ki v...
Pri pripravi marketinških strategij in načrtovanju kampanj se dandanes marketinški strokovnjaki še vedno držijo štirih ključnih vodnikov, tako imenovanih štirih P-jev marketinga: Product (izdelek), Price (cena), Place (mesto/kraj) in Promotion (promocija).   Idejno zasnovo za koncept Marketing Mixa – katerega del...