Res veste vse o poslovanju na spletu? Preverite na Ecommerce Day 2017!

Le še mesec dni nas loči od Ecommerce Day 2017, največje regijske konference o spletnem nakupovanju, ki bo v organizaciji Shopper’s Mind Slovenija in Ceneje.si potekala 28. in 29. novembra v Ljubljani.

Prijavljeno je že rekordno število udeležencev, ki bodo prisluhnili vrhunskim strokovnjakom s svežimi ecommerce vsebinami in pridobili edinstven vpogled v trende na področju spletnega nakupovanja. Poleg tega bodo prvi izvedeli, kdo so najboljši spletni trgovci v Sloveniji, saj se bo 28. novembra na konferenci zaključilo največje ecommerce tekmovanje v regiji, Spletni trgovec leta 2017.

Še niste prijavljeni? Ne zamudite priložnosti, da obiščete Ecommerce Day 2017 po early bird cenah!

[SAMO DO 31. 10.] Ujemite early bird »

3 razlogi, zakaj se splača na Ecommerce Day 2017

Ecommerce Day je največji dogodek o spletnem nakupovanju v regiji, ki vsako leto poteka v Sloveniji in na Hrvaškem. Prihajajoča konferenca bo že šesta zapored v slovenskem prostoru. Na letošnjem dogodku pričakujejo več kot 200 udeležencev, med katerimi bodo spletni trgovci, predstavniki ecommerce podjetij in drugi strokovnjaki s področja spletnega poslovanja.

To so 3 razlogi, zakaj ne smete manjkati:

  • več kot 10 vrhunskih predavateljev z novimi, še neslišanimi vsebinami
  • več kot 200 ecommerce strokovnjakov na enem mestu
  • bogat 2-dnevni program
Ecommerce Day 2017_2

Prvi spoznajte rezultate največje raziskave spletnega nakupovanja v Sloveniji

Na prvem dnevu konference bodo priznani domači in mednarodni predavatelji predstavili aktualne trende v ecommercu in zanimivo dinamiko, ki zaznamuje spletni trg. Med drugim bodo udeleženci prvi spoznali povsem sveže rezultate največje raziskave spletnega nakupovanja v Sloveniji, ki je do sedaj zajela mnenja več kot 120.000 slovenskih potrošnikov. Izsledki omogočajo edinstven vpogled v specifike ecommerce trga v Sloveniji in v nakupne navade spletnih kupcev.

Program bo postregel še s številnimi drugimi zanimivimi vsebinami, med drugim bodo udeleženci dobili ekskluzivne napotke za pripravo na prihajajočo uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR, vpogled v 45 pravih zahtev za spletne trgovce ter v najboljše prakse na spletu.
Pravočasno si zagotovite svojo vstopnico za Ecommerce Day 2017 »

Letošnja novost – delavnica Izboljšajte vašo spletno trgovino!

V okviru konference Ecommerce Day 2017 bo letos prvič potekala tudi delavnica za spletne trgovce 30+ napotkov za izboljšanje vaše spletne trgovine. Tekmovalci izbora Spletni trgovec leta 2017 bodo na delavnici pridobili vpogled v poročilo z oceno njihove spletne trgovine in več kot 30 kazalnikov primerjali z najboljšimi slovenskimi spletnimi trgovci. Delavnica je namenjena tudi ostalim spletnim trgovcem, ki ne sodelujejo v omenjenem tekmovanju, saj bodo skozi predavanje pridobili vpogled v splošne napotke za izboljšanje spletne trgovine.

Spoznajte, kakšne priložnosti vam odpira spletna trgovina v 2018

Razumevanje najnovejših trendov in nakupnih navad potrošnikov je ključno za razvoj poslovanja na spletu v letu 2018. Na konferenci Ecommerce Day 2017 boste dobili vpogled v stanje trga in spoznali nove ecommerce rešitve.

Lanski rezultati raziskave so pokazali, da pogostost spletnega nakupovanja v Sloveniji iz leta v leto narašča. Od vseh spletnih uporabnikov jih je vsaj en spletni nakup mesečno opravilo že 37 %, kar je 10 odstotnih točk več kot leta 2014. Na drugi strani jih le še 8 % ni še nikoli nakupovalo na spletu.

Ne zamudite priložnosti, da med prvimi dobite vpogled v priložnosti za rast vašega spletnega poslovanja v letu 2018!

rsz_ecommerce_day_2017_3

Informacije za trgovce:

Naročite se na #hashtag e-novice!

Novo na #hashtag.si

Letos junija so nam pri Googlu predstavili novo oglaševalsko akcijo za ustvarjanje povpraševanja, ki so jo obogatili s funkcijo umetne inteligence za lažje doseganje še boljših rezultatov. Avgusta smo jo s pomočjo beta verzije že lahko preizkusili, od oktobra...
V našem članku smo pod drobnogled že vzeli Canvo in nekatere programe podjetja Adobe. Tokrat pa predstavljamo še eno zanimivo orodje iz Adobove skupine programov - spletno aplikacijo Adobe Express. Adobe Express vključuje osnovna orodja za urejanje slik in videov...
Oblikovanje spletne strani, uporabniškega vmesnika ali uporabniške izkušnje ni nikoli enostavno brez pravih orodij. Na srečo imajo oblikovalci danes dostop do številnih orodij, ki ne zagotavljajo le širokega nabora funkcij, temveč so tudi enostavna za uporabo. Figma je eno najboljših...