Res veste vse o poslovanju na spletu? Preverite na Ecommerce Day 2017!

Le še mesec dni nas loči od Ecommerce Day 2017, največje regijske konference o spletnem nakupovanju, ki bo v organizaciji Shopper’s Mind Slovenija in Ceneje.si potekala 28. in 29. novembra v Ljubljani.

Prijavljeno je že rekordno število udeležencev, ki bodo prisluhnili vrhunskim strokovnjakom s svežimi ecommerce vsebinami in pridobili edinstven vpogled v trende na področju spletnega nakupovanja. Poleg tega bodo prvi izvedeli, kdo so najboljši spletni trgovci v Sloveniji, saj se bo 28. novembra na konferenci zaključilo največje ecommerce tekmovanje v regiji, Spletni trgovec leta 2017.

Še niste prijavljeni? Ne zamudite priložnosti, da obiščete Ecommerce Day 2017 po early bird cenah!

[SAMO DO 31. 10.] Ujemite early bird »

3 razlogi, zakaj se splača na Ecommerce Day 2017

Ecommerce Day je največji dogodek o spletnem nakupovanju v regiji, ki vsako leto poteka v Sloveniji in na Hrvaškem. Prihajajoča konferenca bo že šesta zapored v slovenskem prostoru. Na letošnjem dogodku pričakujejo več kot 200 udeležencev, med katerimi bodo spletni trgovci, predstavniki ecommerce podjetij in drugi strokovnjaki s področja spletnega poslovanja.

To so 3 razlogi, zakaj ne smete manjkati:

  • več kot 10 vrhunskih predavateljev z novimi, še neslišanimi vsebinami
  • več kot 200 ecommerce strokovnjakov na enem mestu
  • bogat 2-dnevni program
Ecommerce Day 2017_2

Prvi spoznajte rezultate največje raziskave spletnega nakupovanja v Sloveniji

Na prvem dnevu konference bodo priznani domači in mednarodni predavatelji predstavili aktualne trende v ecommercu in zanimivo dinamiko, ki zaznamuje spletni trg. Med drugim bodo udeleženci prvi spoznali povsem sveže rezultate največje raziskave spletnega nakupovanja v Sloveniji, ki je do sedaj zajela mnenja več kot 120.000 slovenskih potrošnikov. Izsledki omogočajo edinstven vpogled v specifike ecommerce trga v Sloveniji in v nakupne navade spletnih kupcev.

Program bo postregel še s številnimi drugimi zanimivimi vsebinami, med drugim bodo udeleženci dobili ekskluzivne napotke za pripravo na prihajajočo uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR, vpogled v 45 pravih zahtev za spletne trgovce ter v najboljše prakse na spletu.
Pravočasno si zagotovite svojo vstopnico za Ecommerce Day 2017 »

Letošnja novost – delavnica Izboljšajte vašo spletno trgovino!

V okviru konference Ecommerce Day 2017 bo letos prvič potekala tudi delavnica za spletne trgovce 30+ napotkov za izboljšanje vaše spletne trgovine. Tekmovalci izbora Spletni trgovec leta 2017 bodo na delavnici pridobili vpogled v poročilo z oceno njihove spletne trgovine in več kot 30 kazalnikov primerjali z najboljšimi slovenskimi spletnimi trgovci. Delavnica je namenjena tudi ostalim spletnim trgovcem, ki ne sodelujejo v omenjenem tekmovanju, saj bodo skozi predavanje pridobili vpogled v splošne napotke za izboljšanje spletne trgovine.

Spoznajte, kakšne priložnosti vam odpira spletna trgovina v 2018

Razumevanje najnovejših trendov in nakupnih navad potrošnikov je ključno za razvoj poslovanja na spletu v letu 2018. Na konferenci Ecommerce Day 2017 boste dobili vpogled v stanje trga in spoznali nove ecommerce rešitve.

Lanski rezultati raziskave so pokazali, da pogostost spletnega nakupovanja v Sloveniji iz leta v leto narašča. Od vseh spletnih uporabnikov jih je vsaj en spletni nakup mesečno opravilo že 37 %, kar je 10 odstotnih točk več kot leta 2014. Na drugi strani jih le še 8 % ni še nikoli nakupovalo na spletu.

Ne zamudite priložnosti, da med prvimi dobite vpogled v priložnosti za rast vašega spletnega poslovanja v letu 2018!

rsz_ecommerce_day_2017_3

Informacije za trgovce: